Legetøj

Så er det tid til leg! Din hundeservice byder på et stort udvalg af hundelegetøj med masser af intelligens og interaktiv underholdning for vores firbenede venner. Vi har aktiveringslegetøj, bolde, frisbee, legetøj med lyd og uden lyd og et væld af forskellige mærker heriblandt også populære mærker som kong, canine genius og hunter.

Pris fra
59,00
Pris fra
79,00
Pris fra
79,00
Pris fra
89,00
Pris fra
99,00
Pris fra
79,00
Pris fra
90,00
Pris fra
50,00
Pris fra
125,00
Pris fra
80,50
Pris fra
49,00
37,50

Hundelegetøj findes i flere forskellige af størrelse, former og farver, så alle hunde kan finde netop det legetøj, der passer til dem.

Find det hundelegetøj som er bedst til din hund ved at se på din hunds størrelse. Er et hundelegetøj for småt, kan det medføre at hunden kommer til at sluge det. Er hundelegetøjet for stor er det ikke sikkert at din hund får samme glæde af legetøj som den ellers ville have fået. Se vores udvalg af hundelegetøj nedenfor.

Der findes hundelegetøj i vinyl, ægte gummi eller plys, og i betragtning af det store materialeudvalg skulle det være mærkeligt, om ikke du finder det rigtige legetøj til din hund.

Der kan også være tale om hundelegetøj, der flyder ovenpå vandet, eller legetøj, der er fyldt med små snacks og kan benyttes som belønningsgenstand. Hundelegetøj kan være med til at styrke hundens tænder, tandkøb og kæbemuskler og kan holde din hund beskæftiget i længere tid af gangen.

Bevar din hunds interesse for legetøjet ved at have flere stykker hundelegetøj at vælge imellem. Interessen for hundelegetøjet varer længere, hvis du ikke tager alt legetøj frem på én gang. Skift mellem din hunds forskellige stykker legetøj og hav kun et eller to stykker hundelegetøj fremme ad gangen.

Overvåg din hunds brug af hundelegetøj og aktivitetslegetøj. Rengør og efterse ofte hundelegetøjet. Kig efter revner og manglende dele. Tjek legetøjet fra alle vinkler. Løse stykker kan være skadeligt, hvis hunden sluger det. Slidte og beskadigede hundelegetøj bør udskiftes. Hvis du tror, din hund har slugt et stykke af sit hundelegetøj, bør du tage kontakt til din dyrlæge.

FILTRE
Mærke
Type
Pris
37.5 499
Mærke

Din indkøbskurv er tom!

Alle ordrer over 500,00 DKK får FRI fragt indenfor Denmark.
Kundelogin
Opret konto