Din Hundeservice – Alt det din hund drømmer om

Kære hundeejer, hos Dinhundeservice.dk er du kommet til en lille specialiseret webshop som udelukkende handler med ting til hunde og deres ejere. Vi har udstyr til dem der er flest af, nemlig den højt elskede familiehund og til dem der elsker træning. 

Vi har fokus på kvalitet og funktionalitet i de produkter vi forhandler, såvel som pris. Vi ved godt at prisen spiller en rolle hos den bevidste forbruger, derfor finder du altid konkurrencedygtige priser og gode tilbud hos os.

 

 

E-MÆRKET WEBSHOP

KØBERBESKYTTELSE

OP TIL 10.000 KR

KUNDESERVICE

+45 30 42 20 44

HVERDAGE 10.00-17.30

GRATIS FRAGT

TIL EN PAKKESHOP NÆR DIG

PÅ ORDRER OVER 499,-

HURTIG LEVERING

1-3 DAGES LEVERING

BESTIL INDEN KL 13.00 PÅ HVERDAGE

OG VI SENDER SAMME DAG

 

Bestsellers

Aktuelle Tilbud

God service er med i pakken

Vi er optaget af altid at yde en god service, hvilket mange af vores kunder kvitterer for, når de svarer på vores tilfredshedsmåling, som foretages uafhængigt af e-mærket.
Vi er certificeret af e-mærket, hvilket er din sikkerhed for at det er trygt at handle med os. Vi leverer varen hurtigt. Hvis du lægger din ordre inden kl. 13 sender vi den samme dag. Alle ordrer ekspederes indenfor 24 timer (på hverdage) og vores transportør, GLS, sørger for at din pakke er fremme hos dig dagen efter at vi har afsendt den.

Alt det din hund drømmer om

Vi har et bredt udvalg af kvalitetstilbehør til hunde på lager. Du finder beklædning til hunde, hundelegetøj i enhver afskygning, gode halsbånd, seler og liner til alle størrelser hunde. Hundekurve og –senge, skåle til mad og vand, kølemåtter og kølehalsbånd, lyshalsbånd og meget mere. Vi har også en afdeling for rengøringsartikler, som f. eks. biologisk rengøringsmiddel, plet og lugtfjerner og et specielt mundstykke til din støvsuger som gør det nemt at samle hundehår op fra tekstile overflader. Vi har hygiejneartikler som f.eks. løbetidsbukser, børster, kamme, shampoo og konditioner til hunde og sågar hundeparfume.

Hundeverdenens top mærkevarer

Vi forhandler de store mærkevarer i hundeverdenen, fra blandt andre: Pet-Pocket, Beco Things, Buster, Chuckit, EZY-dog, Hunter, Jolly Pets, JW, Karen Pryor, Kong, Pet Head, Planet Dog, Trendy4Paws, Trixie og Tug-e-nuff.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Har du spørgsmål til vores produkter eller til web-shoppen er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, vi svarer i tidsrummet 10-17.30 på hverdage.