Det helt rigtige udstyr til pelspleje

Mange hunderacer har en smuk, lang pels der ser rigtig flot ud med den rette pelspleje.

For de hundeejere der dyrker hundesport i form af udstillinger, er det alfa og omega at have det rigtige udstyr til hundens pels.

Hos Din Hundeservice har vi et bredt udvalg af Børster og Kamme. Køb alt hvad du har brug for til din hunds pelspleje hos Din Hundeservice

  • Rød
-40%
DKK15,00
DKK25,00
Du sparer: DKK10,00
-26%
DKK55,00
DKK74,00
Du sparer: DKK19,00
  • Blå
  • Rød
  • Sort
-35%
DKK35,00
DKK54,00
Du sparer: DKK19,00
-35%
DKK35,00
DKK54,00
Du sparer: DKK19,00
-37%
DKK50,00
DKK79,00
Du sparer: DKK29,00

 

Stort udvalg af plejeprodukter til hundepelsen

Hos dinhundeservice.dk har vi valgt en serie lækre plejeredskaber fra amerikanske JW Pet Company.

Gripsoft serien er ergonomisk udformede hundebørster, kamme, og andre redskaber som kan pleje såvel underpels som dækpelsen på hunden. Det er vigtigt for dig at du anvender plejeredskaber af høj kvalitet og som er skånsomme for såvel hunden som for dig, når du ønsker at din hunds pels skal være toptrimmet.

Ud over JW serien til den daglige pelspleje fører dinhundeservice.dk også et udvalg af andre redskaber, som f.eks hundesakse, hundestrigler, loppekamme, tægetænger, negleklippere med videre.

Og når så trimningen er overstået er der måske lidt overskydende pels som du gerne vil have op fra gulvtæppet eller trimmebordet. Til det kan du med fordel anvende Fureater ® - støvsuger mundstykket, der er specielt designet til at samle hundehår op med.

Pelspleje kan også være andet end trimning. Se vores udvalg af shampoo og conditioners, eller hundeparfume og endelig Omega 3 kosttilskud som for eksempel lakseolie eller fåreolie - eller Buster Vital Chew som er den lette måde at holde din hund og dens pels i topform på.