Få lækker hundepels med shampoo og balsam

Alle hunde har krav på en lækker shampoo.

Nogle hundeejere vælger ikke at bade deres hunde så ofte og det kan sagtens være i orden, specielt kræver korthårede typer mindre end de med længere pels.

Har hunden en lang eller mellemlang pels kan der være en tendens til at pelsen grises til, enten af omgivelserne – vandpytter, mudderpøle, bedet i haven eller af hunden selv, hvor det måske kan være vanskeligt at undgå at hunden rammer sig selv når den skal forrette de naturlige behov.

Ikke mindst af den grund anbefaler vi at man altid har en flaske hundeshampoo stående.

Stort udvalg af shampoo og balsam til hunde

Hos dinhundeservice.dk finder du et godt udvalg af de bedste shampoo produkter på markedet. Du kan finde mere eller mindre parfumerede shampoo’er alt efter smag og behag, og du kan finde shampoo’er med særlige – og praktiske – egenskaber, som for eksempel nogle der mindsker risikoen for filtknuder i pelsen, eller nogle der løser op for filtknuder. Der er shampoo der beskytter mod utøj, som flåter, lopper eller tæger, og der er shampoo der gør rigtig godt rent efter at hunden på et splitsekund har rullet sig i noget ildelugtende da i var en tur i hundeskoven.

Til udstillingshundene anbefaler vi at man bruger en conditioner eller en god hundebalsam til at opnå den fineste glans og blødhed i pelsen, så den derved også bliver nemmere at børste og trimme til den absolut toppræstation. Det kan også være en rigtig god ide at tilføre kosttilskud til hundens daglige kost, for eksempel en god lakseolie eller fåreolie hvis hunden er hvid, så pelsen har de rette råvarer til at opnå de ønskede resultater.

Glem ikke at der også findes renseservietter som bruges til at fjerne materie der løber fra øjnene, og vådservietter til den anden ende hvis der lige skulle blive et spor tilbage.

 

-40%
DKK41,40
DKK69,00
Du sparer: DKK27,60
-40%
DKK83,40
DKK139,00
Du sparer: DKK55,60