Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Wildwash Detangle Spray

WildWash har skabt et pH balanceret produkt der hjælper dig med at komme knudret og sammenfiltret pels til livs. Capric triglycerid fra kokos palmeolie giver en blød og silkeagtig følelse, uden at fedte. Er velegnet til følsom hud. Polyglyceryl -10 laurat er en naturlig emulgeringsmiddel, fremstillet af naturlige plantedele, som giver en beskyttende film, glatter hårstråene og hjælper dem med at komme fri af hinanden.

Camellia Japonica har en super blødgørende effekt og øger elasticiteten. gør det nemmere at børste pelsen, og blødgør filtre og knuder i pelsen. Lemon Myrtle leaf olie og rosenvand giver næring og pleje samt efterlader en subtil og delikat duft.

Sprøjt WildWash Detangle på den tørre pels i rigelige mængder før bad. Massér det godt ind i de filtrede områder med fingerspidserne. Lad det sidde et par minutter og begynd at adskille pelsen. Børst forsigtigt, startende med den yderste pels og arbejd dig nedad mod huden. Gentag om nødvendigt og vask efterfølgende med WildWash shampoo.

Du kan med fordel bruge WildWash Detangle imellem badene for at afhjælpe filtret pels.

De naturlige WildWash produkter indeholder ingen parabener, ingen Ftalater, ingen fosfater, ingen petrokemikalier, ingen sulfater og ingen PEG'er. Der bruges 100% rene æteriske olier - ingen syntetiske eller halvsyntetiske dufte. 

Flasken indeholder 300ml

DKK149,00
Lager: Kun få stk. tilbage