Plejeprodukter til din hund

Lad os være ærlige. Vi kan bedst lide mennesker, der er velsoignerede. Vi kan også bedst lide hunde der er velplejede. Ud over hvad vi bedst kan lide, er det faktisk også synd for hunden, hvis vi ikke sørger for at den bliver holdt ren og pæn – og får afhjulpet de naturlige behov for hundepleje. Hos os finder du et udvalg af hundetilbehør til pleje af din hund.

 

-29%
DKK49,00
DKK69,00
Du sparer: DKK20,00
  • Lyserød
-40%
DKK15,00
DKK25,00
Du sparer: DKK10,00
-25%
DKK66,75
DKK89,00
Du sparer: DKK22,25

Tandpleje af hund

Et vigtigt område er tandpleje. Næsten alle hunde har tendens til at få tandsten – nogle vælger at få det fjernet hos dyrlægen – og det er naturligvis helt i orden, andre foretrækker at forebygge ved at børste tænder på hunden eller tilbyde diverse gnave ben og tandrensende legetøj.

Vigtigt at klippe negle på din hund

Men også neglene kræver opmærksomhed. Bliver de ikke slidt naturligt er det nødvendigt at klippe dem, og specielt har racer med vildtklo behov for at man lige holder øje med dem, da de ellers kan vokse rundt og ind i hundes trædepote eller i benet. Vi har udstyr til negleklipning på hunde.

Pelspleje behandlinger

Pelspleje er et helt særligt område som både kan ske ved udvortes behandling i form af vask og efterbehandling med balsam, samt børstning og trimning af pelsen – og som indvortes behandling i form af kosttilskud som er rig på omega-3 fedtsyrer.

Det varierer meget hvor ofte der er behov for at vaske en hund, og derfor giver vi ikke nogen generel anbefaling på hvor tit det bør gøres. Du kan finde racespecifikke oplysninger på nettet, eller du kan spørge din dyrlæge næste gang du alligevel besøger ham.