Sko til hunde

En hundesko, hundesokker eller hundestøvler, kært barn har mange navne, kan anvendes i det øjeblik, hvor hundens pote skal beskyttes. Det kan være i forbindelse med skader eller efter en operation. Formålet ved brug af hundesko i denne forbindelse er at poten holdes tør og beskyttes mod at snavs trænger ind i såret. En pawz hundesko gør at poten og såret får ro, hvilket er vigtigt i helingsprocessen.

Ligeledes kan en hundesko eller hundestrømpe bruges hvis man har en hund der slikker poter eller pote, det beskytter mens man behandler den grundliggende skade eller kløe.

Pris fra
DKK89,00
  • xxxs - lys grøn
  • xxs - gul
  • xs - orange
  • m - blå
  • l - lilla
  • xl - mørk grøn

 

Sko som forebyggende beskyttelse til hunde

Hundesko kan også bruges inden skaden sker, som en forbyggende behandling af hundens poter. Specielt er hundesko eller sokker til hunde anvendelige når sne og frost sætter ind. Sne og is samler sig i mellemrummene mellem hundens tæer og kan være meget smertefuldt for mange hunde. Kombinationen hundepoter og salt er dårlig, vejsalt kan være en smertefuld oplevelse for hunden, særligt hvis den har en lille rift under trædepuden.

Skån hundens poter med en sko hund, hvis der luftes på et hårdt underlag. Sko til hunde kan også bruges hvis hunden er med på cykeltur og den ikke løber i en blød rabat. Her skal man huske at det er en hund med fire poter man har og beskytte alle poterne. Vær også opmærksom på skarpe genstande og glasskår, når din hund luftes i skoven og ved stranden. Check hundens poter og trædepuder når i kommer hjem, og glem ikke at smøre med potevoks til hund LINK. Potevoks skal bruge forebyggende til at styrke potens overflade.

En hel anden type hundestrømper bruges op mod jul, du kan finde julestrømper til hunde under julegaver.

Andet beklædning og tøj til hunde

 På dinhundeservice.dk tilbyder vi mange former for beklædning til hunde, udover sko har vi også dækkener, veste og tøj til hunde. Vi har et stort udvalg, så uanset din hunds race, størrelse eller alder, vil der helt sikkert være beklædning der passer perfekt.