Giv din hund en redningsvest på

Tager man hund med på stranden er det en god ide at give den en redningsvest til hund eller rettere en svømmevest til hund på. Slev under leg på stranden eller på en landgangsbro kan uheldet hurtigt være ude og hunden falder i vandet

Sejlsport er en fantastisk ferieform - eller livsstil. Men sikkerheden skal være i orden også for Fido. Vores kvalitets kvalitetsredningsvest er derfor det valg du bør træffe for din hund. De stærke farver gør det nemt at se hunden, hvis den er i vandet. Redningsvest til hunde giver en god flydeevne og opdrift.

 

  • X Small
  • Medium
  • X Large

Tag trygt din hund med til vandet

Gør din hund sikker, når den er på vandet sammen med dig, medvores flotte redningsvest fra EzyDog

Den skumfyldte redningsvest holder din hund svømmende i en oprejst position. Denne vest holder din hund sikker ved sejlads, fiskeri eller blot ved leg på stranden.

Denne vest hindrer ikke din hunds naturlige bevægelser og den er nem og hurtig at fastgøre og fjerne.

Hundesvømning

Hundesvømning er sundt for hundens muskler og led. Gennem hundesvømning holder du din hund fit for fight i mange år.

Til hundesvømning er det en god ide at bruge en svømmevest til hunde.

Tilpasning af hunderedningsvest

For den bedste størrelse til din hund, mål længden af ryggen og omkring mave/bryst bag ved forbenene. Mave/brystmålet er vigtigst for at vælge den korrekte størrelse. Vesten behøver ikke dække hele ryggen for at være effektiv. Når vesten sidder korrekt kan man føre to fingre rundt mellem hund og vest.
Efter hunden har boltret sig i vandet skal den tørres. Vi anbefaler et tørredækken fra Siccaro eller Trover.