Tørredækkener holder din hund tør

Elsker din hund vand og kommer du tit tilbage til bilen med en våd hund? Eller har du en langhåret hund, det tager evigheder at tørre? Så invester i et tørredækken, og mindsk dine bekymringer!

Vi fører flere typer tørredækken til hund, fælles for dem er, at de er af høj kvalitet og med til at gøre din hverdag lettere fordi du nemt og hurtigt kan tørre din hund, når du kommer hjem fra gåtur, træning eller den har været i bad.

Våde og beskidte hunde er ikke længere et problem. Efter en tur i skoven, svømmehallen eller efter selve badet svøber du det det om den våde hund og det opsuger vandet mens hunden hviler ud!! Hverdagen bliver som til en leg.

-29%
DKK49,00
DKK69,00
Du sparer: DKK20,00
  • Lyserød
  • str. 0: Hals 30 Ryg 30
  • str. 1: Hals 35 Ryg 35
  • str. 2: Hals 40 Ryg 40
  • str. 5: Hals 51 Ryg 56
  • str. 7: Hals 51 Ryg 61
  • str. 8: Hals 56 Ryg 66
  • str. 9: Hals 66 Ryg 66

 

Et tørredækken til hunde fra f.eks. Trover® Bone Dry® eller Siccaro er både smart og nemt at bruge. Perfekte til alle hunde der har brug for at tørre, lige fra brugshunden til selskabshunden fra den korthårede til den langpelsede. Beskyt din hund, dit hjem eller din bil, med et tørredækken som er lige anvendeligt uanset om du er dyrlæge, udfører hydroterapi på hunde, er hundefrisør eller ganske almindelig hundeejer. Det ene sidder løst om hunden mens det andet sidder som et almindeligt hundedækken og gør det anvendeligt hvis man vil at hunden skal kunne bevæge sig frit omkring.

Et tørredækken er hurtigt tørt og kan maskinvaskes.

DinHundeservice.dk fører  Bone Dry® Tørredækkenet i 12 størrelser, det mindste måler  30cm over ryggen, det største 76cm.

Siccaro dækkenet føres i 7 størrelser og to farver.

Fordele ved et tørredækken

Brug af tørredækken reducerer risikoen for stivhed i leddene

- Du får mindre mudder i bilen og i dit hus

- Hunden tørres håndfrit.

- Det yder en lun og blid form for tørring

Når man givere hunden et tørredækken på vil ben og hale altid stikke ud, de kan tørres ente med Dry gloves eller med et lille håndklæde. Mekus Absoberende håndklæde kommer i et praktisk plastikrør til opbevaring i bilen eller båden.

Håndklædet skal vaskes inden første brug, og gerne efter hver brug, så det bevarer sine absorberende evner. Det kan vaskes i vaskemaskine, dog uden brug af skyllemiddel. Se yderligere vaskeinstruktion på pakken.

Vil man undgå at hunden bliver våd af regnen så køb et sæt regntøj til hunde Link

Tager man hunden med på stranden eller båden er det en god ide med en redningsvest til hunde.