Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Trendy4Paws Setzer Ski

Lækker varm vinterjakke til din hund

DKK375,00
DKK530,00
Du sparer: DKK155,00
Brun Sort
N: Normal bygning DC: Dyb Brystkasse L: Bred Brystkasse
30-N 35-N 40-N 45-N 30-DC 35-DC 40-DC 35-L 40-L 45-L 40-XL
Lager: Kun få stk. tilbage
Setzer Ski vinterjakken fra Trendy4Paws, er et dejligt varmt dækken til din hund, der gør den klar til selv den koldeste vinter.
Dækkenet er udført i en trelagskontruktion med et vandtæt ydre lag, et isolerende mellemlag af skum og et varmegivende, komfortabelt indvendigt lag af polyester.
Setzer ski er designet til at give en perfekt pasform for et bredt spektrum af bevægelser og racer. Dækkenet har åbninger på siden og halsen, der sikrer en let af- og påtagningHvis din hund fryser meget om vinteren er dette dækkenet for dig!
 
Beklædning fra Trendy4Paws er designet til at sidde godt på din hunds krop, og derfor er der ingen stropper omkring bagbenene, der kan genere din hunds bevægelser. Det er derfor vigtigt at du vælger den rigtige størrelse, når du køber et dækken til din hund. DC er lange tynde hunde med en dyb brystkasse såsom gravhund, shih tzu, whippet og rhodesian ridgebackL er brede hunde som franske bulldogs, mopser og engelske bulldogs.N er hunde af "normal" bygning som labradors, shæfere og golden retrievere.