Essentielle kosttilskud til din hund

Mange hunde kæmper en stor del af livet med pelsproblemer eller med smerter i led og muskler med nedsat bevægelighed, som en uundgåelig og generende følgesvend. Her kommer hundevitaminer ind som et forbyggende produkt. Mange problemer med hud, pels og led kan forebygges med de rette kosttilskud. Ved at give et kosttilskud til hunde, der er målrettet en bestemt lidelse, forebygger man at genen opstår. Kosttilskud til hunde indeholder vitaminer og mineraler der gør, at selv hvis man har en småt spisende hund, sikrer man sig at den altid har fået tilstrækkelig med sporstoffer til at holde den frisk og rask med en skinnede pels.

 Hos Din hundeservice har vi samlet et antal produkter der kan afhjælpe eller begrænse dette hundens gener.

 

Olier til hunde

Indenfor fiskeolierne er mange glade for at anvende den velkendte lakseolie der tilsættes hundens mad for at få en smuk og skinnede pels, den er nem at dosere og glider ned uden problemer. 

Har man en hund med hvid pels sker det jo, at hunden bliver rødlig misfarvet omkring kropsåbningerne ved brug af lakseolie, en gene der ikke opstår hvis man bruger den alternative fåreolie fra vores sortimentet. 

Begge vores olier er fyldt med vitaminer og uden tilsatte konserveringsmidler.

VitalChew serien til hunde

VitaChew serien er én serie af vitaminer til hunde og kosttilskud til hunde, der er målrettet hundens behov fra den lille ivrige hvalp over den spændstige unge hund til den gamle hund med gigt. Kosttilskuddet kan gives som en lille snack eller belønnende godbid, hvis man hellere vil putte den i hunden madskål er det også en mulighed.

Vil man helt fra man modtager sin lille hvalp sikre sig, at den udvikler sig til en sund hund, kan man give hvalpen BusterVitalChew Puppy.

Olierne i dette kosttilskud er specielt sammensat til at understøtte en god udvikling af hvalpens hjerne og syn, og derigennem forbedre dens indlæringsevne. Kosttilskuddet er desuden rettet mod knogler og led for at øge hvalpens velbefindende.

Til hunde der har problemer med pelsen eller hud, har Buster VitalChew udviklet kosttilskuddet SKIN and COAT.

Dette kosttilskud er et nemt alternativ til lakse eller fåreolien. Da det gives som en snack og kommer i blisterpakker er det også nemt at tage med hvis man ferierer med sin hund.

Har ens aktive hund fået smertende eller hævede led er det Buster VitalChew JOINTS and MOBILITY der vil være det rette valg til hunden. Dette produkt hjælper til at reducere inflamation og hævelse omkring leddene, hvorigennem hunden får større bevægelighed.

Der er også tænkt på den ældre hund i denne serie med vitamin og kostilskud til hunde. Buster VitalChew SENIOR HEALTH bidrager til at vedligeholde den aldrende hunds hjerne og generelle sundhed for en god vitalitet hos den gamle hund.