Essentielle kosttilskud til din hund

Mange hunde kæmper en stor del af livet med pelsproblemer eller med smerter i led og muskler med nedsat bevægelighed, som en uundgåelig og generende følgesvend. Her kommer hundevitaminer ind som et forbyggende produkt. Mange problemer med hud, pels og led kan forebygges med de rette kosttilskud. Ved at give et kosttilskud til hunde, der er målrettet en bestemt lidelse, forebygger man at genen opstår. Kosttilskud til hunde indeholder vitaminer og mineraler der gør, at selv hvis man har en småt spisende hund, sikrer man sig at den altid har fået tilstrækkelig med sporstoffer til at holde den frisk og rask med en skinnede pels.

 Hos Din hundeservice har vi samlet et antal produkter der kan afhjælpe eller begrænse dette hundens gener.

 

Olier til hunde

Indenfor fiskeolierne er mange glade for at anvende den velkendte lakseolie der tilsættes hundens mad for at få en smuk og skinnede pels, den er nem at dosere og glider ned uden problemer. 

Har man en hund med hvid pels sker det jo, at hunden bliver rødlig misfarvet omkring kropsåbningerne ved brug af lakseolie, en gene der ikke opstår hvis man bruger den alternative fåreolie (midlertidigt udgået) fra vores sortimentet. 

Begge vores olier er fyldt med vitaminer og uden tilsatte konserveringsmidler.