Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Pet-Pocket BOX DAISY

Pet-Pocket aktiveringslegetøj til hunde stimulerer din hunds lyst til at snuse og arbejde for en belønning. Pet-Pocket er intelligent legetøj til hunde udviklet i samarbejde med dyrlæger og adfærdsspecialister.

Daisy har fire skjulte lommer under benene på både for- og bagside, så du selv bestemmer sværhedsgraden alt efter hvor løst eller tæt du lukker lommerne. Med en skjult lomme i midten skal din hund virkelig bruge sine færdigheder for at komme ind til godbidderne. 

Hvordan virker det?

Du åbner velcroen og folder den sammen igen om en godbid. Konceptet bag Pet-Pocket er nemt for hunden at forstå – men det kan være en god ide at hjælpe hunden i gang. En god måde er at sidde på gulvet og pakke Pet-Pocket med godbidder, mens hunden ser på det. Det kan være en god idé at vise hunden, hvordan velcroen åbnes – og eventuelt lade et par af lommerne sidde meget løst hæftet, så hunden hurtigt afkoder konceptet. Er din hund meget lille, kan lommerne være svære at åbne – her kan du hjælpe hunden ved blot at lukke velcroen halvt til.

BOX DAISY er sværhedsgrad 1 af 3. Du kan øge sværhedsgraden ved at sammenbygge flere BOX moduler eller anvende BONES til at gøre det mere krævende for hunden at åbne flapperne.

DKK199,00
Rød Sort
Lager: Kun få stk. tilbage

BOX Daisy er fremstillet af de absolut stærkeste bløde og rene materialer, vi har kunnet finde. Alle produkter er udarbejdet i phthalat-fri presenning, som også bruges til fremstilling af knivstoppende slagterforklæder indenfor fødevareindustrien. Desværre har vi i enkelte tilfælde oplevet at hunde kan trænge igennem materialet, når aktiveringslegetøjet ikke længere bruges til aktivering, men derimod tyggeklud, hvor hundens skæretænder tager fat. Derfor er den rigtige præsentation af produktet vigtig, så hunden forstår den skal løse opgaver for godbidder og ikke tygge produktet i stykker.