Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Pet-Pocket BOX HUGO

Pet-Pocket aktiveringslegetøj til hunde stimulerer din hunds lyst til at snuse og arbejde for en belønning. Pet-Pocket er intelligent legetøj til hunde udviklet i samarbejde med dyrlæger og adfærdsspecialister.

Med Hugos fire skjulte lommer under benene på forsiden kan du selv bestemme sværhedsgraden alt efter hvor løst eller tæt du lukker lommerne.

Med en stjernelomme på bagsiden bliver din hund rigtig udfordret. 

BOX HUGO er sværhedsgrad 1 af 3. Sværhedgraden kan øges ved at kombinere flere BOX HUGO og/eller ved at anvende ekstra ben så lukningen bliver mere kompliceret.

DKK139,00
Blå Rød Sort
Lager: Kun få stk. tilbage

BOX Huge er fremstillet af de absolut stærkeste bløde og rene materialer, vi har kunne finde. Alle produkter er udarbejdet i phthalat-fri presenning, som også bruges til fremstilling af knivstoppende slagterforklæder indenfor fødevareindustrien. Desværre har vi i enkelte tilfælde oplevet at hunde kan trænge igennem materialet, når aktiveringslegetøjet ikke længere bruges til aktivering, men derimod tyggeklud, hvor hundens skæretænder tager fat. Derfor er den rigtige præsentation af produktet vigtig, så hunden forstår den skal løse opgaver for godbidder og ikke tygge produktet i stykker.