På jagt efter hunde bamser og plyslegetøj til din hund, så er det her på siden du skal søge. Vi har mange former for tøjdyr til hunde, monstre, skovens dyr og det meste af zoologiskhave er repræsenteret. En hund er på mange måder som et barn, der godt kan lide at lege med forskellige lege ting på forskellige tidspunkter. Når det gælder legetøj til hunde eller legetøj til hvalpe er bamser og plysdyr populære, fordi de både kan give hunden fornemmelsen af en lille buddy som den kan sove med og samtidig kan holde til hundens trang til at ruske smådyr og dermed aflede hundens trang til at gå efter familiens sko og støvler.

-25%
DKK71,25
DKK95,00
Du sparer: DKK23,75
  • Medium
DKK49,00

 

Legetøj med lyd

Når man vælger hunde legetøj som hundebamser, skal man tænke på den lyd den siger, mange af bamserne er forsynet med en eller to squeekers som stimulerer og ophidser hunden, som synes art legen bliver ekstra sjov. Vær opmærksom på at med trækkelegetøj skal man lege med hunden, man bør ikke lade den bruge det som tyggelegetøj. Har hunden eller du et ønske om at den skal ligge og underholde sig selv bør du kigge på specielt fremstillet tygelegetøj

En anden form for sjovt legetøj med lyd er bamserne, der lyder som knækket plastik, når hunden bider i det. Denne lyd er mere dæmpet end squeekeren og dermed mere venlig for det menneskelige øre. Det er enten hovedet eller kroppen, der er fyldt med et knitrende materiale, der larmer, når hunden leger med legetøjet.

Ikke et tyggelegetøj hunden kan bide i

En detalje der har stor sikkerhedsmæssig værdi ved hundebamser er om legetøjet er fremstillet uden udvendige sømme. Ansigterne på en bamse hund eller f.eks. en ræv har tit sjove detaljer der er broderet og øjne der er syet sikkert på. Dermed er risikoen for at hunden bider småstykker af legetøj og sluger dem mindst mulig.