Til godt hvalpeudstyr hører hvalpelegetøj, hvalpen har brug for mange former for stimulering både i hvalpegården og senere i sit nye hjem, hvor den ikke har sin mor og søskende at lege med og lære af. Når du skal erstatte hvalpekassen er det godt at være velforsynet med forskelligt hvalpelegetøj. Vi har flere former.

  • Stor

 

Plydsdyr

Løven Leroy er et eksempel på et godt plydsdyr til hvalpen. Han er blød og dejlig at putte med og under leg giver hans hoved sjove kracklelyde. Du finder flere venner til din hvalp under Bamser.

Aktiverings- og tyggelegetøj

Hvalpe har brug for legetøj som giver sjov, leg og aktivering. Holdbart tygge- og aktivitetslegetøj er perfekt til hvalpe der er ved at få tænder. Legetøjet skal være holdbart nok til at modstå hvalpens tyggevaner og blødt nok til at være skånsom mod hvalpens tænder.

Hvalpeben i lyseblå og lyserøde farver er bløde og dejlige ved stuetemperatur, lægges de nogle timer i fryseren dulmer de gummernes kløen under tandskifte. Hvalpe legetøj bør være lavet af materialer der kan modstå hvalpens skarpe små tænder og hvalpens ofte ret store behov for at tygge. De fleste racer tygger meget de første 6 måneder, labradoren vil gerne tygge et halvt år længere. I denne periode bør man huske på at hvalpe ikke kender forskel på legetøj og andre spændende ting der kan tygges, som for eksempel elektriske ledninger, fruens designersko, datterens barbiedukker. Afled hvalpens interesse for dine ejendele og installationer med godt hvalpe legetøj fra Din Hundeservice, vores udvalg af Kong legetøj er stort og passer til enhver hund fra vugge til grav.

Allerede tidligt i hvalpens liv er den motiveret for at lære, køb en bjældesnor og lær den at sige til når den har behov for at komme ud. Vejledning medfølger. Brug af bjældesnor er kun muligt når man er hjemme, er hvalpen alene hjemme bør snoren fjernes og man kan give hvalpen et par stykker legetøj til at underholde den med.