Hundebure til farten eller derhjemme

Hvad enten man er til udstillinger eller til konkurrencer eller bare godt lide at besøge tante Oda ofte, vil man gerne have lille Fido med. Men det kan være stressende for en hund at komme meget rundt, husk de har brug for op til 18 timers hvile i døgnet. Her kan det godt betale sig at investere i et udstillingsbur, et hundebure til indendørs brug.  Dette er et sammenfoldeligt hundebur som nemt kan tages med på visit eller til udstilling, under besøget fungerer det som hundens hjemmebase og giver den ro og tryghed.

  • Tern
  • Stribet

 

Et foldbart hundebur i hjemmet kan være hundens plads, med et dejligt tæppe til hunden lagt i bunden fungerer det som en perfekt ”hundekurv”. Er du mere til en traditionel hundekurv så har vi et bredt udvalg.

Vi sælger hundetransportbure i vores fysiske butik i Aalborg.

Når man anskaffer et bur til sin hund, er det nødvendigt at træne hunden til at være i buret. Det kan gøres ved at lade buret stå åbent med godbidder eller legetøj som lokkemiddel. Man bør ikke forsøge at lukke buret før hunden af sig selv lægger sig inde i buret. I starten lukker og åbner man buret næsten i en bevægelse, når hunden er tryg kan man langsomt øge tiden hvor buret er lukket.