Så er der redt op til alle hunde! Med de lækre bløde og hyggelige hundesenge, hundekurve, hundepuder og hundetæpper. Hundene kan ikke andet end at føle sig godt tilpas.

Vælg en hundeseng eller hundekurv som er blød og komfortabel, så din hund har lyst til at sove i. Da hunde ofte tilbringer mange timer i sin hundeseng eller hundekurv.

-24%
DKK379,00
DKK499,00
Du sparer: DKK120,00
  • Lys Grå

Senge og kurve til hunde

Så er der redt op til alle hunde! Med vores lækre bløde og hyggelige hundesenge, hundekurve, hundepuder og hundetæppe kan hundene ikke andet end at føle sig godt tilpas.

Vælg en hundeseng eller hundekurv som er blød og komfortabel, så din hund har lyst til at sove i den. Husk at hunden ofte tilbringer mange timer i sin hundeseng eller hundekurv.

Det er vigtigt at være omhyggelig med vælge en god hundeseng til sin hund, da den nemt kan sove mellem 13-18 timer pr. døgn, når man bruger så lang tid på at sove har man krav på at det er et godt sted at være. Det er helt normalt, hvis din hund sover så længe. Hunde sover mere end vi mennesker, men til gengæld vågner hunde meget oftere og hurtigere end vi gør. Hunden ligger det ene øjeblik i dyb søvn for et splitsekund senere at stå ved hoveddøren for at gøre opmærksom på at der kommer fremmede. Hundens trang til at sove afhænger blandt andet af hundens race og alder. Store hunderacer sover generelt mere end små hunderacer. Ligesom ældre hunde og hvalpe sover mere end en voksen hund.

Vælg den rette kurv.

Der findes hundesenge, hundekurve, hundetæpper og hundepuder - alt lige fra et simpelt hundetæppe på gulvet til en hundeseng på ben. Men hvordan ved du så om du vælger den rigtige hundeseng eller hundekurv til din hund. Her følger nogle gode råd til valg af hundesengen som passer til din hund. 
Den behøver ikke være en luksus hundeseng. Men hundesengen skal selvfølgelig være stor nok til at hunden kan flytte rundt på sig, det skal være en komfortabel seng som din hund vil sove i mange timer hver dag.

 Til hvalpen kan det være en god idé at vælge en robust og holdbar hundeseng for eksempel en hundeseng i plast eller et hundebur med et hundetæppe i.

 Når hunden bliver voksen og er ude over stadiet hvor der skal bides i og tygge på alting, kan det være en idé en vælge en blødere hundeseng.

Til den gamle hund er der specielle hundekurve der reflekterer dens kropsvarme tilbage til hunden. Også en god ide hvis der er køligt hvor hunden sover, disse produkter findes også som hundetæpper der kan lægges i en hundekurv.

En god og oplagt måde at finde ud af hvilken hundeseng der vil passe bedst til din hund, er at holde øje med hvor og hvordan den kan lide at sove.

Som tidligere nævnt findes der et utal af hundesenge og hundekurve, tænk derfor først og fremmest på din hunds velbefindende, når du skal vælge seng til hunden.

Hund på ferie.

At rejse er at leve siges det, har man hund skal den som oftest med for at ferien bliver perfekt.

Hundesenge findes i alle former, størrelser, materialer og prisgrupper.  Til ferien kan vi anbefale de flotte Wonderfold fra Coocoo design, de fylder næsten intet under rejsen eller i båden. En anden ide er vores lækre hundetæpper.