Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Road Refresher skvulpefri vandskål fra Hunter

Hunter Road Refresher er en genial skvulpefri skål, der mindsker spild og reducerer din hunds savl med op til 90%, da den begrænser mængden af vand din hund kan samle op.
Hundeskålen holder også lange ører og skæg oppe af vandet. Ideel til hjemmet og velegnet til at have med på alle former for rejser.
Vandskålen består af 3 dele. En hundeskål i bunden, et midter stykke som ligger i vandoverfladen og sikrer at vandet ikke skvulper over og en ovre del som fungerer som en kant. Skålen er lavet af giftfri polyethylene, kan nemt skilles ad ved rengøring og derefter klikkes sammen igen.
 
Med Road refresher har din hund altid  adgang til frisk vand, når den ønsker det, selv i bilen og uden spild. Road refresher fungerer ved at den flydende plade indeni flyder ovenpå vandet, der flyder nok vand igennem til at din hund kan drikke hele tiden. Men skålens design forhindrer at vandet skvulper over ved for eksempel sving, opbremsninger eller lign.  

Road refresher har små velcro stykker i bunden som holder fast i underlaget så skålen så den ikke glider. Og står den på et glat underlag medfølger selvklæbende velcrostykker så vandskålen kan fastsættes på de fleste andre overflader også.
 
DKK0,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.
Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Rummer 1,4L