Tasker til hunde

Til den lille hund er en hundetaske næsten uundværlig. Små hunde har små ben, derfor bliver de hurtigere trætte end vi mennesker på en gåtur. Heldigvis vejer de heller ikke ret meget, så er man for synet med en letvægts bæretaske til hund kan man sagtens tage på stroppetur i skoven. Den lille hund elsker nemlig udfordringer lige så højt som store robuste hunde. Vil man på tur og kunne ligge lidt afslappet i parken, skoven eller på stranden så er den luksuriøse Piumi hundetasketaske fra Trendy4paws sagen, den omdannes med et snuptag fra taske til tæppe, tykt, lunt, blødt og hjemligt for den lille hund. Piumi hundetransporttasken er også det perfekte hjem for den lille sejler.

 

-33%
DKK650,00
DKK969,00
Du sparer: DKK319,00
  • Small
DKK299,00
DKK275,00
  • Brun
DKK749,00

Nemt at transportere din hund

Hunde tasker er praktiske både ved transport af hunde og i hjemmet. En transporttaske til hund kan bruges for eksempel når du skal ud og rejse, hunden sidder sikkert og trygt i dens lille værelse, det gælder uanset om du skal have hunden med i bilen, bussen eller flyet. I hjemmet slapper den af på egne præmisser.

Når man anskaffer en taske til sin hund, er det nødvendigt at træne hunden til at opholde sig i tasken. Det kan gøres ved at stille tasken åben med godbidder eller legetøj i som lokkemiddel. Man bør ikke forsøge at lukke tasken før hunden føler sig tryg nok til af sig selv at lægge sig i tasken. I starten lukker og åbner man tasken næsten i en bevægelse, når hunden er tryg kan man langsomt øge tiden hvor tasken er lukket. Derefter træner man på at flytte buret med hunden i.