Dejlige varme sommerdage, måske for dig, men ikke altid for vores kæledyr. Mange hunde og katte har svært ved at finde et sted at være hvor de kan klare varmen. Du kan hjælpe dem ved at købe en kølemåtte eller -halsbånd. Kølemåtterne er lavet af et varmeabsorberende gel-materiele som trækker varme til sig når det sammenpresses. Varmen frigives igen når kølemåtten ikke længere er presset sammen. Den kølende effekt varer et par timer, og efter et par timers hvile er måtten klar til brug igen. Effekten kan forstærkes (og nulstillingstiden afkortes) hvis man lægger måtten et par timer i køleskabet. Det er godt på de rigtig varme dage.

-50%
Pris fra
DKK55,00
DKK110,00
Du sparer: DKK55,00
  • Small
  • Large
  • X Large
-50%
DKK29,50
DKK59,00
Du sparer: DKK29,50
  • Small
-50%
DKK34,50
DKK69,00
Du sparer: DKK34,50
-50%
DKK34,50
DKK69,00
Du sparer: DKK34,50

Stort udvalg af kølemåtter til din hund

Dejlige varme sommerdage, tilbragt på terrassen eller ved stranden er det vi alle drømmer om. Med til drømmen hører høje glas med kølende drinks, vi kan høre isklumperne klirre. Måske et pragtfuldt scenarie for os, men ikke altid for vores kæledyr. Mange hunde og katte har svært ved at finde et sted at være hvor de kan klare varmen. De puster og stønner dagen lang, turen i bilen er blevet et mareridt, haven er fyldt med dybe huller i et forsøg på at finde kulde.

Hvis du vil hjælpe din hund eller kat i sommervarmen, kan du gøre det ved at købe en kølemåtte eller to. Kølemåtterne fra Fresk kan bruges mange steder læg den på gulvet nær dig selv eller på et skyggefuldt sted i haven, i hundekurven og så skal der selvfølgelig også en i bunden af bilen eller hundeburet i bilen.

Under gåturen er der mulighed for at give hunden et kølehalsbånd på, lindring fra varmen er alfa og omega på en sommerdag.

Kølemåtterne og kølehalsbåndene er lavet af et varmeabsorberende gel-materiale som trækker varme til sig når det sammenpresses. Varmen frigives igen når kølemåtten ikke længere er presset sammen. Den kølende effekt varer et par timer, og efter et par timers hvile er måtten klar til brug igen. Effekten kan forstærkes (og nulstillingstiden afkortes) hvis man lægger måtten et par timer i køleskabet. Det er godt på de rigtig varme dage.

Vores nyhed til hundene er en kølende vandskål, skålen køleelement kan efter en tur i fryseren holde vandet koldt i op til 12 timer i skyggen og imponerende 5-8 timer i direkte sol.