Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

RELAXOPET PRO

RelaxoPet PRO beroliger din hund og hjælper i situationer hvor hunden bliver stresset eller får angst.

RelaxoPet overvåger hunden i ejerens fravær og tænder automatisk hvis hunden bliver urolig eller begynder at gø.

RelaxoPet enheden udsender toner og vibrationer, som påvirker hundens underbevidsthed.

Stress og angst hos hunde kan have meget forskellige årsager. Fyrværkeri og torden eller andre høje, ukendte lyde fører for eksempel til høje niveauer af stress- og panikreaktioner hos næsten alle hunde. Følelsen af ensomhed eller en ukendt situation, som f.eks. rejse eller transport, kan gøre det samme.

RelaxoPet hjælper med at berolige hunde i stressede situationer, enten i deres eget hjem, i et bur eller i ukendte omgivelser. Anbefalet brug max 4 timer dagligt af hensyn til hundens aktivitetsbehov. Det er dog ikke skadeligt at bruge den længere. Skal du til træning med din hund bør du stoppe RelaxoPet mindst 30 minutter før træningen starter. Hvis du ved at der vil opstå en stresspåvirkning af hunden på et givet tidspunkt kan du med fordel starte RelaxoPet 15 minutter før dette tidspunkt.

Nøglen til afslapning hos næsten alle dyr er det underbevidste, som RelaxoPet påvirker med tone-sekvenser og vibrationer. Brug funktionen med hørbar lyd i de første dage, derefter kan du skifte til (næsten) lydløs funktion.

Placer enheden på det ønskede sted, og lydbølgerne hjælper din hund til at slappe af. Vibrationerne er næste ikke hørlige for mennesker, men opfanges og virker meget effektivt på hundens underbevidsthed. Enheden kan startes og kører så permanent, eller du kan indstille den til at starte automatisk hvis den registrerer at hunden udviser tegn på stress (den gør eller piber)

Der kan skrues op og ned for lydstyrken efter behov. RelaxoPet virker også afstressende for mennesker.

Vi har selv testet produktet på egen hund -  en nervøs og stresset Schnauzer unghund på ca 1,5 år. I løbet at anden dagen ses en markant ændring i adfærd. Hunden er mere rolig og hviler tydeligt i sig selv på en helt anderledes måde end tidligere. Ingen tvivl om at RelaxoPet virker!

 

DKK499,00
DKK679,00
Du sparer: DKK180,00
Lager: På lager

RelaxoPet PRO er:

  • Kvalitetshøjttaler med god retningsubestemt lyd (surround)
  • Indbygget lydbølge-elektronik med lydbølger som er hørlige eller uhørlige for det menneskelige øre (du vælger)
  • Volumen kan justeres i 15 trin.
  • LIthium-batteriteknologi med usb oplader.
  • Egnet til både Indendørs og udendørs brug
  • Pro timer: Vælg mellem 4 timer og ubegrænset drift.
  • Lydsensor overvåger automatisk lydniveauet i rummet ved hjælp af integrerede dobbelte mikrofoner, og når stressfaktorer registreres, tændes enheden i 30 minutter. Når hunden er faldet til ro, går RelaxoPet PRO tilbage i overvågningstilstand.

Enheden er praktisk, trådløs og godt designet. Den fungerer ved hjælp af et kraftigt genopladeligt batteri og har ingen bivirkninger.

Udviklet i samarbejde med dyrlæger, opdrættere og dyreejere.

RelaxoPet PRO anvendes ved tordenvejr - fyrværkeri -  konstant gøen - aggressivitet -  ensomhed - nervøsitet og angst.

Du kan hente en engelsksproget vejledning til RelaxoPet Pro her.