Karen Pryor Clicker Training

Blev grundlagt i 2001 og er førende inden for dyreuddannelse og er en anerkendt verdensleder inden for videnskab og anvendelse af markørbaseret positiv forstærkning, eller det der ofte kaldes "clicker træning". Virksomheden tror lidenskabeligt på kraften af ​​klikkere, som et værktøj til at berige dyrenes ejere, dyreprofessionelle og de dyr de lever sammen med, arbejder med eller studerer.

Lær de grundlæggende principper og kom i gang.

 

Vi bruger vores ekspertise til at:

Bygge stærke bindinger mellem mennesker og dyrene i deres liv.

Mange mennesker tænker på træning som et slutpunkt. Det gør vi ikke. Vores træningsmetode er et middel til at opbygge ​​et stærkt bånd mellem mennesker og dyrene i deres varetægt. Faktisk er essensen af ​​Clicker-træning et kommunikationssystem, der gør det muligt for mennesker og dyr at komme så tæt på at tale med hinanden som muligt; Nogle mennesker siger det er bedre end at tale, fordi det er så effektivt!

Hjælpe folk til at nå specifikke mål, der understøtter at have dyr i deres liv.

Vi hjælper folk med at opnå en række vigtige specifikke mål. For eksempel har vi hjulpet utallige nye hundeejere til at opdrætte fantastiske familiehunde, vi har hjulpet dyreadfærdsspecialister med at udvikle et tiger berigelsesprogram, og vi har hjulpet med at udvikle træningskompetencer for rednings- og eftersøgningshunde.

Berige livet for dyrene og de mennesker, der bryder sig om dem og arbejder med dem.

Vi hjælper folk med at genoverveje hvad der er muligt, at formulere mål og opnå dem.

Clicker-træning gør det muligt for mennesker og dyr at gøre mere med og for hinanden.

Vores arbejde med dyrehjem er et godt eksempel. For eksempel er kenneler på dyreinternater normalt meget støjende. Vi viser folk hvordan man omdanner en stressende kennel til et roligt miljø, hvilket reducerer stress hos både dyrene og de der arbejder med dyrene.

Hjælpe professionelle undervisere og andre dyreprofessionelle med at lykkes.

Vi udgiver, producerer og hjælper med at markedsføre værker og serviceydelser fra fagfolk inden for dyreopdræt, der har forpligtet sig til positive træningsteknikker.

Vi udfører vores mission gennem:

  • Uddannelse
  • Fremme af bevidsthed om og brug af clicker-træning blandt dyrejere og dyreprofessionelle.
  • At bringe markedet innovative, kvalitetsprodukter og tjenester i overensstemmelse med vores mission.

Clicker træning er en verdensomspændende bevægelse, der involverer nye måder at kommunikere positivt med kæledyr og andre dyr.

Det voksende globale samfund af entusiastiske clicker trænere er en vigtig kilde til rådgivning, tips og inspiration til nyankomne.