Kæledyr har været i centrum for Trixies opmærksomhed i mere end 40 år. 

Mange af vores produktlinjer udvikles, inspiceres og testes i huset af specialister. Det siger sig selv, at vores produkter har den højeste kvalitet. Mens vores state-of-the-art logistiktjenester sikrer hurtig leveringskapacitet står vores højt motiverede medarbejdere for kundeorienteret service.

Vi håber du og dit kæledyr nyder vores TRIXIE-produkter.

  • Orange
  • Blå
  • Grøn
  • Lyserød
  • Lilla
  • Orange
  • Sort

Vi er et hold,

Fordi vi ved, at vi kun kan lykkes sammen. Vi støtter og respekterer hinanden og behandler hinanden åbent og ærligt. Hver enkelt af os har ret til at tale og blive hørt.

Vi overlader vores medarbejdere med kompetence og ansvar samt chancen for at inddrage deres egne ideer, så de kan være aktivt involveret i vores forretningsmål.

Vi er kundeorienterede såvel som leverandørorienterede, fordi vi møder både kunder og leverandører med venlig indstilling og tager deres krav, forslag, forespørgsler og klager alvorligt. Vi er pålidelige, kender vores styrker og svagheder, og indrømmer gerne eventuelle fejl, vi måtte gøre. Med mange af vores kunder og leverandører deler vi en ånd af partnerskab, der er baseret på gensidig tillid og retfærdighed.

Vi er produkt- og omkostningsorienterede, da vi stræber efter et optimalt pris / ydelsesforhold, der fokuserer på værdien af ​​vores produkter sammen med den konstante udvikling af vores sortiment. Vi gennemgår intensivt vores produktkvalitet, reagerer generøst i tilfælde af klager og arbejder løbende på løsninger.

Vi er fremtidsorienterede, da vi aldrig står stille, men stræber efter en stabil forbedring og optimering. Vi er årvågenhed, altid kritisk overvejende status quo og til enhver tid klar til at tage nye udfordringer op. Vi leverer et topmoderne arbejdsmiljø og investerer i uddannelse og udvikling af specialkendskab til vores medarbejdere.

Vi er lidenskabelige for dyr, fordi den harmoniske sameksistens mellem mennesker og kæledyr er vores hovedfokus. Til dette leverer vi passende produkter og ideer, der har til formål at støtte ejere i at leve sammen med deres kæledyr.

Vi er autentiske, fordi vi handler efter vores værdier og nyder det, vi laver. Ved at forpligte os ønsker vi at opnå optimale resultater for vores kunder, vores leverandører, vores firma og for os selv. Vi er parate til at overgå os selv, fordi vores hjerter og sind er i vores forretning.

Vi er TRIXIE.