Tug-E-Nuff trænings legetøj er designet til at blive brugt interaktivt, fordi det er den bedste måde at opnå de træningsresultater man ønsker sig. Tug-E-Nuff legetøj er ikke tyggelegetøj, og du bør ikke lade din hund alene i mere end et par minutter med legetøjet. Hundens motivation for at arbejde for en belønnings leg stiger drastisk, hvis legetøjet er dit og ikke dens. Det vil sige at du bestemmer hvad, hvor og hvornår I leger.

Ikke alle hunde er lige begejstrede for at lege f.eks. trækkelege, men deres entusiasme stiger i takt med at de føler at I er sammen om legen, dvs. at du skal være tilstede også psykisk og selv engagere dig i legen. Derved styrkes jeres kontakt og båndet mellem jer bliver stærkere.

Alle hunde er født med en naturlig drift til at jage, det ses som byttespringet når I leger. For at få byttespringet og jagtlysten frem er det vigtigt at bevæge legetøjet som et dyr, hurtigt, så langsomt måske et lille stop og så hurtigt igen, rundt om dine fødder og så løber du lidt med skindet stadigt på jorden. Når hunden fanger skindet og I trækker er det vigtigt at hunden i starten nemt vinder byttet. Efter et par omgange gem det væk, mens hunden stadig er opsat på en ny runde træk.

Over tid vil du finde ud af om din hund helst trækker tæt på dig eller gerne vil løbe og fange ”byttet” for så at bringe det tilbage til dig, i vores sortiment kan du derfor finde forskellige udgaver af legetøjet, så du kan finde det der motiverer netop din hund bedst.

Populær