Sporliner til hunde

Her finder du lange liner til spor - eller til andre situationer hvor du gerne vil have at hunden har øget bevægelsesfrihed.

Sporlægning og det at gå spor med din hund er en fantastisk sport. På vores blog finder du et indlæg om at starte på sporlægning sporten. Det er vigtigt at en hund kan arbejde frit og selvstændigt under sporsøgning , derfor bruger men en lang line til hunden, ofte 5m eller 10 meter.

 

Øget fleksibilitet med en 5 meter sporline

Til den nye og meget populære sport Nosework kan en 5m meter line anbefales. Her finder du lange liner til spor - eller til andre situationer, hvor du gerne vil have at hunden har øget bevægelsesfrihed. En 5 meter sporline er også fordelagtigt, hvis du skal lære din hund at gå et i et meget præcist spor. Det er lettere med en 5 meter sporline at korrigere fremfor en 10 meter line, men så snart din hund bliver bedre, kan du med fordel opgradere til en 10 meter.

10 meter sporline til ballademageren

Har du en frisk og frejdig unghund, der for tiden har svært ved at høre når du kalder på den er det 10 meter linen du skal bruge. En lang sporline på 10 meter er også fordelagtigt til situationer, hvor det ikke er muligt, at have din hund helt fri. Det kunne f.eks. være på stranden, hvor den ikke skal stikke af, eller hvis du har den med ud i vandet. Eller fx på en campingplads hvor du har brug for at kunne holde din hund bundet af. Så kan vi som alternativ også anbefale vores Petgear tie out cable. Sammen med Zink tøjringspælen er du klædt godt på til at bygge et godt hjørne til din feriehund.