Hunde såvel som mennesker elsker at få ros, at få at vide at de har gjort det godt og man er stolt af dem. Legetøjsbelønning er en god og praktisk ting at have i sin værktøjskasse når man træner hund

Alle hunde er født med en naturlig drift til at jage, det ses som byttespringet når I leger. For at få byttespringet og jagtlysten frem er det vigtigt at bevæge legetøjet som et dyr, hurtigt, så langsomt måske et lille stop og så hurtigt igen, rundt om dine fødder og så løber du lidt med legetøjet stadigt på jorden. Når hunden fanger legetøjet og I trækker er det vigtigt at hunden i starten nemt vinder byttet. Efter et par omgange gemmer du det væk, mens hunden stadig er opsat på en ny runde træk.

Ikke alle hunde er lige begejstrede for at lege f.eks. trækkelege, deres entusiasme stiger i takt med at de føler at I er sammen om legen, dvs. at du skal være tilstede også psykisk og selv engagere dig i legen. Derved styrkes jeres kontakt og båndet mellem jer bliver stærkere.

Over tid vil du finde ud af om din hund helst trækker tæt på dig eller gerne vil løbe og fange ”byttet” for så at bringe det tilbage til dig- I tilfælde af det sidste er det måske en bold og en boldkaster I ender op med som belønning. I vores sortiment kan du derfor finde forskellige udgaver af legetøj, så du kan finde det der motiverer netop din hund bedst.