Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

ACME hundefløjte

Fordele og ulemper ved hundefløjte

En hundefløjte fra ACME er idéel til dig, hvis du ofte går på jagt eller træner din hund. Hundefløjten kan dog anvendes til almindeligt brug også, såsom indlæring af indkald og sit. En hundefløjte kan derfor bruges af både private og professionelle uanset om fløjten skal bruges til træning, jagt eller lignende. 

Fordelen ved at anvende en hundefløjte er at du får en meget præcis og eksakt toneart som din hund let kan genkende. Det er derfor også vigtigt, at hvis din hundefløjte bliver borte eller går i stykker, at du køber en fløjte med samme tone. Ulempen ved en hundefløjte er at du skal have den på dig, da det er den lyd din hund reagerer på.

DKK75,00
210 Orange 210,5 Sort 211,5 Gul
Lager: Ikke på lager

Sådan bruger du din hundefløjte

Hvis du skal lave indkald af din hund, så foregår det ligesom, hvis du du skulle kalde på din hund. Du skal bruge ACME hundefløjten, og når din hund så kommer hen i mod dig, skal du rose den samt give en belønning. Det er en god idé at starte med at lave indkaldelserne indendørs, så der er så få forstyrrelser som muligt. Når din hund imødekommer dine indkald 8 ud af 10 gange, så kan du begynde at indkalde den udendørs. I takt med at din hund bliver mere lydig overfor dine indkaldelser, kan du øge "forstyrrelserne", så den lærer at komme til dig i enhver situation. Husk at du kun skal fløjte én gang, ellers bliver hunden vant til at den ikke behøver at komme første gang du indkalder den. Vent derfor lidt tid efter et fløjt, hvis den ikke umiddelbart kommer hen til dig.