Vand og madskåle til farten

Uden mad og drikke duer hunden ikke...

Så længe man er i hjemlige omgivelser er det nemt at sammensætte servicet til hunden. En vandskål til hund og en madskål til hund og så er man dækket ind. Det kan vælges efter funktionelle kriterier eller efter hjemmets dekor. Ja, nogle hunde behøver ikke engang en hundeskål til mad, de vil hellere have maden serveret på græsplænen, at søge er livets mening for mange hunde.

  • Pink
  • Grøn
  • Gul
  • Mørkgrå
  • Blå
  • Rød

 

Anderledes stiller det sig når man er på farten. Aktive hunde har brug for mad og vand på jagt, til træning, til konkurrence eller til udstilling. Det kan dog være problematisk at medbringe hunden foderskåle fra hjemmet, de er ikke nødvendigvis designet til et liv udenfor hjemmets fire vægge. Derfor har vi samlet et udvalg af smarte og praktiske hundeskåle.

Vandskålene er dem der giver den største udfordring, Roadrefresheren er den mest alsidige, fyld den med vand hjemmefra og sæt den ind bag i bilen, den er skvulpefri. Nemt og enkelt.

Om sommeren er det måske ikke nok bare med vand, det skal kunne holdes koldt. Glem alt om gammeldags køletasker, Fersk kølende vandskål har et køleelement som lige skal en tur i fryseren, men så er vandet også koldt fra otte til tolv timer.

Har man en stor termoflaske er det måske udvalget af foldbare hundeskåle der er sagen. De fylder næsten ingenting, hvilket er en god ting i en overfyldt bil.

De smarte dispensere er vand og skål i et, de er uovertrufne på den lange gåtur, de er forsynet med en karabinhage som kan sættes fast på ens tøj.